Közvetlen kiadótól rendelés

KIADÓI TÁJÉKOZTATÁS: 

Jelenleg a Kuku és barátai mesekönyv a nagy érdeklődésnek köszönhetően sajnos kifogyott, nem rendelhető. Újranyomtatás esetén ezen az oldalon keresztül adunk további tájékoztatást. 

Frissítve: 2022. július 20.

***********************************

A mesekönyv címe: Kuku és barátai – Ismerjük meg közösen a segítőkutyák világát!

Minden www.mesekonyv.segitokutya.net honlapon keresztül megrendelt példány után a NEO Magyar Segítőkutya Közhasznú Egyesület támogatásban részesül, melyet a segítőkutyák képzésére fordítunk. Köszönjük!

Egy könyv ára  2 290 Ft. A postaköltség 915 Ft/db (ajánlott küldemény). Rendelni Magyarország területén belül ezen a linken található űrlap kitöltésével és elküldésével lehet (a név, a szállítási és számlázási cím illetve a darabszám kötelező feltüntetésével).
Rendeléssel egyidejűleg kérjük a könyv(ek) árát és a postaköltséget együttesen (3 205 Ft/db) átutalni a kiadó (I & E Kft.) bankszámlájára (MKB Bank 10300002-20196989-00003285). Az átutalás közlemény rovatában kérjük feltüntetni a rendelő nevét és a rendelt könyvek darabszámát. Az űrlap hiánytalan kitöltését, valamint a könyv(ek) árának és a postaköltség kiadó bankszámláján történt jóváírását követően 2-3 munkanapon belül a kiadó postázza az árut, a számlával együtt. Az űrlap pontos kitöltése a rendelés elfogadásának feltételét képezi.

További információk:

Űrlap
Email: kukumesekonyv@gmail.com

Részletesebb leírás a mesekönyvről itt található.